Binance Регистрация

Binance - це криптовалютна біржа. Якщо ви думаєте, що купівля та продаж криптовалюти занадто складна для вас, Binance може все спростити. Коли ви починаєте працювати з криптовалютою, важливо, щоб спочатку познайомилися з біржею, а також з різними способами її використання.
Щодо Binance, компанія була заснована ще у 2017 році двома людьми, які обидва були співробітниками біржі OKCoin. І Чанпен Чжао та Йі Хе були пристрасними шанувальниками криптовалюти, тому вони зробили Binance простим для всіх користувачів.
Компанія фактично є біржею для різних криптовалютів. Це означає, що ви можете створити обліковий запис Binance, навіть якщо у вас ще немає будь-якої криптовалюти, а потім ви можете купити будь-яку гривню зі своєї картки або поповнити з іншого криптогаманця і торгувати нею з іншими людьми.


Binance в Україні

Бінанс та Міністерство цифрової трансформації України підписали меморандум про співпрацю у сфері впровадження криптовалюту в Україні. Binance також допоможе розробити прозорі та ефективні механізми передачі прав на будь-які віртуальні активи або валюти за допомогою технології блокчейн.
І тепер в Україні стала доступна одна з найбільших криптовалютних бірж у світі. Завдяки цьому українські та світові криптовалютні компанії зможуть працювати в Україні відкрито та прозоро.
Також Binance стала партнером Міністерства цифрової трансформації України в рамках проекту Дія.

Binance Україна реєстрація облікового запису?

Реєстрація Бінанс

image.jpeg
Щоб створити обліковий запис Binance, все, що вам потрібно зробити, це перейти за посиланням і зареєструватися на веб-сайті Binance. На сторінці реєстрації вам буде запропоновано ввести діючу адресу електронної пошти та вибрати пароль. Після того, як ви погодитеся з Умовами, вам буде запропоновано підтвердити свій обліковий запис електронною поштою.

Електронний лист, надісланий на ваш обліковий запис, містить посилання, за яким ви можете підтвердити свій обліковий запис Binance. Після того, як ви натиснете на посилання, ваш обліковий запис Binance буде створено, і ви готові почати торгівлю.

Налаштування безпеки

Але рекомендується захистити свій обліковий запис за допомогою двофакторної аутентифікації. Оскільки торгівля криптовалютою є дорогим і ризикованим процесом, важливо захистити свій обліковий запис від будь-яких хакерів в Інтернеті.
Після того, як ви увійдете до свого облікового запису, з метою безпеки, будь ласка, увімкніть двофакторну аутентифікацію (Google 2FA або SMS 2FA).

image.jpeg
Binance дозволяє налаштувати 2FA та прив'язати свій обліковий запис до номера мобільного телефону. Це означає, що перш ніж ви можете увійти до свого облікового запису Binance з нового пристрою, вам буде запропоновано підтвердити свою особу за наданим номером телефону.

image.jpeg

Як поповнити рахунок Binance

На панелі інструментів (або на першій сторінці, яку ви бачите при вході в систему), натисніть кнопку «Спотовий гаманець (Депозит / Зняття коштів)» під вкладкою «Кошти» у верхньому правому кутку.

image.jpeg
У вкладці, що відкрилася, ви бачите список підтримуваних бірж криптовалют.
image.jpeg
Вам доступно від 4 до 6 дій з кожною криптовалютою:
  1. Купити
  2. Введення
  3. Висновок
  4. Торгувати
  5. Заробити
  6. Обмін
Останні 2 пункти, заробити криптовалюту та обміняти є не для всіх токенів.

Як купити криптовалюту на Бінанс

Binance - це виключно біржа для обміну криптовалют. Це означає, що для того, щоб почати торгувати з Binance, вам необхідно буде поповнити свій рахунок певною криптовалютою.
Рекомендую відразу придбати трохи монет BNB. Монета BNB буде використовуватися на біржі для сплати торгових зборів, що дає 25% знижку комісії на ваші угоди!

Якщо ви новачок у світі криптоактивів, то найпростіший спосіб це купити трохи токенів, сплативши своєю банківською картою. Натискаємо купити.
image.jpeg
Вибираємо цікаву для нас монету або шукаємо за допомогою пошуку. У разі токен BNB.
Мінімальна сума купівлі будь-якої криптовалюти банківською карткою 15 $.
image.jpeg
Прив'язуєте свою банківську картку до облікового запису Бінанс і робите оплату з гривневої картки.

image.jpeg

Введення криптовалюти на баланс

Поповнення свого балансу на біржі Бінанс можливе, якщо у вас є зареєстрований гаманець з криптовалютою. Яку ви бажаєте завести на біржу. У цьому випадку ви робите запит, і біржа створює вам гаманець на який ви переведете свої кошти.
image.jpeg
Це можна зробити за допомогою будь-якого іншого гаманця для криптовалюту. Просто перейдіть у свій гаманець, у якому зберігається криптовалюта, виберіть суму, яку ви хочете переказати, і надішліть ці кошти на свій дійсний обліковий запис Binance.

У разі переведення коштів на біржу у вас немає мінімальних обмежень на суму коштів.
Найкраще в торгівлі цифровими валютами — те, що все відбувається миттєво. Як тільки ви оберете «надіслати» зі свого гаманця для обміну криптовалют, ваш обліковий запис Binance буде поповнений через пару хвилин.

Як вивести гроші з Binance

Виведення коштів аналогічне поповненню рахунку. Вказуєте яку монету ви виводите, адресу гаманця на який має надійти монета та мережа, якщо криптовалюта підтримує кілька мереж блокчейна.
image.jpeg
Зверніть увагу. що за виведення на різні мережі, комісія може відрізнятися.

Як торгувати на біржі Binance

Після того, як ви поповнили свій рахунок, настав час розпочати торгівлю з Binance.
При виборі «Торгувати» вам одразу пропонують вибрати торгову пару, з якою ви плануєте здійснити торгівлю та переводить вас у торговий термінал.

Ви можете вибрати два варіанти: базовий чи розширений.
Якщо ви трейдер-початківець, ми рекомендуємо вибрати базові налаштування. Це дасть вам макет, в якому легко орієнтуватиметься, і вся необхідна інформація буде відображатися чітко. Хоча базове налаштування програми призначене для новачків, вона безумовно не для тих, хто не знайомий з торгівлею криптовалютою. Однак ви можете наслідувати кілька простих посібників на Binance, щоб зрозуміти, як все працює.

Якщо ви вже якийсь час торгуєте цифровими валютами, ви можете вибрати опцію Advanced. Це дасть вам доступ до всіх складних функцій програми, включаючи графіки цін та аналітику ринку.
Якщо ви не маєте досвіду торгівлі на біржах, то, звичайно, торговий термінал виглядає дуже страшно.
Перед початком торгів потрібно ґрунтовно ознайомитися з документацією, яка є як українською, російською так і іншими мовами. Благо, що у бінанс, вона дуже докладна і ви точно знайдете відповіді на будь-які можливі питання. Якщо ні. Завжди можете звернутися до служби підтримки.
image.jpeg
Ось посилання на Академію «Бінанс», з найдокладнішими інструкціями з торгівлі на біржі.

Конвертація криптовалют

Користувачі можуть легко конвертувати свої активи на порталі, не турбуючись про труднощі, пов'язані з книгою ордерів та торговими комісіями. Причому мінімальна сума угоди, зазвичай, еквівалентна 10 USDT. Мінімальні та максимальні суми угод залежатимуть від монети/пари. Цю інформацію можна переглянути заздалегідь перед встановленням суми угоди.
image.jpeg
Це найпростіший і найбезпечніший спосіб торгівлі для новачків.

Як верифікувати обліковий запис БІНАНС (KYC Verification)

Підтвердження особи (KYC) не є обов'язковим, що означає, якщо ви вирішите не виконувати KYC, ви можете продовжувати торгувати на платформі. Неверифікований обліковий запис може виводити 2 BTC за 24 години.

Однак я рекомендую вам пройти перевірку KYC. У випадках, коли ви забуваєте облікові дані для доступу до платформи або коли ваш обліковий запис переходить до інших через витік особистої інформації з вашого боку, перевірена інформація KYC допоможе вам швидко відновити ваш обліковий запис.

Користувачі, що пройшли верифікацію KYC, також братимуть участь у продажі токенів (IEO), що проводиться Binance Launchpad.
Крім того, завершивши перевірку KYC, ви отримуєте вищий денний ліміт на зняття коштів.

У бінанс є 3 рівня підтвердження особи:
  1. Базовий
  2. Проміжний
  3. Просунутий
Кожен вид верифікації дає вам доступ до певних лімітів на біржі.

Базова верифікації особи

  • Купівля криптовалюти та введення фіату: $300 На весь час
  • Висновок фіату: $300 На весь час
  • Введення криптовалюти: Без обмежень
  • Висновок криптовалюти: 2 BTC Щодня
  • Інші продукти: Недоступні

Проміжна верифікації особи

  • Купівля криптовалюти та $0 Щомісячно
  • фіату: $50K Щодня, $500K Щомісячно
  • Введення криптовалюти: Без обмежень
  • Висновок криптовалюти: 100 BTC Щодня
  • Інші продукти: P2P/LPD/OTC/Карта Binance

Розширена верифікації особи

  • Покупка криптовалюти та введення
  • Висновок: $200K Щодня, $2M Щомісячно
  • Введення криптовалюти: Без обмежень
  • Висновок криптовалюти: 100 BTC Щодня
  • Інші продукти: P2P/LPD/OTC/Карта Binance

Сильні сторони Бінанс

  • Стабільність та безпека: багаторівнева та багатокластерна архітектура0
  • Сильнісекунду
  • Висока ліквідність: велика кількість ресурсів і відомі партнери
  • Підтримка всіх платф орм: Інтернет, Android, iOS, Windows, macOS, Linux
  • Багатомовна підтримка: підтримка та відповіді на запитання, що часто ставляться, доступні кількома мовами включаючи УКРАЇНСЬКУ.
  • Підтримка більшості монет: BTC, ETH, LTC, BNB, XRP, USDT, Nuls, NEB, XVG, TRX, NEBL, NEO, FUN, ETC, BCH, POE, DASH, ELF, ICX, ZRX, APPC і т.д.
  • Простий і легкий у використанні інтерфейс користувача: використання торгової платформи з розширеними інструментами побудови графіків від Tradingview
Якщо ви зареєструєте обліковий запис Binance за нашим посиланням, вам буде надана

ЗНИЖКА 20% на всі торгові комісій

image.jpeg
Вам потрібно лише купити і тримати трохи BNB на вашому рахунку Binance, ваші торгові комісії будуть автоматично вираховані з балансу BNB.

Реклама Бінанс в Україні

Криптовалютна біржа Binance запустила рекламну кампанію у Києві, Харкові, Одесі та Львові.
У поїздах Інтерсіті, що курсують між цими містами, транслюються відеоролики зі слоганами "Дизайнер вдень — трейдер вночі" та "Блогер вдень — трейдер вночі".
На тролейбусах розміщено рекламу біржі зі слоганом "Сьогодні на траліку - завтра на Геліку".

Український аналог Binance

Куна Ексчендж – перша публічна криптовалютна біржа в Україні. З простим, спокійним, але дуже зручним інтерфейсом. Тут немає такого різноманіття функцій та можливостей, як на Binance і це дуже спрощує знайомство з біржею.

Kuna Exchange не вимагає проходження верифікації та підтвердження особи. Так що до 15000 євро ви можете торгувати абсолютно анонімно, поповнювати та виводити кошти використовуючи гривневу картку банку або платіжні системи AdvCash, PAYEER або PerfectMoney.

Величезний плюс — це служба допомоги, яка спілкується як українською, так і російською мовами.
Попередження та відмова від відповідальності

Торгівля на біржі пов'язана з можливою втратою грошей та підходить не всім інвесторам. А при торгівлі ф'ючерсами ваші втрати можуть перевищити розмір початкового капіталовкладення. Перш ніж почати торгувати на біржі, прочитайте документацію за загальними відомостями про ключові характеристики та нюанси роботи з інструментами Binance. А також переконайтеся, що розумієте та приймаєте можливі ризики. Ця стаття є викладом особистого досвіду і не є рекомендацією до дії.

БІНІНС РЕЄСТРАЦІЯ

Коментарі